Hyper děti
Anotace: Napsaná před dvěma lety, věnuji svým dětem..:-))
Říkám vám to bez legrace,
s dětma, to je velká práce,
jsou-li jako stříbro živé,
neumí být prostě jiné.
Nehrají si, jenom zlobí,
přísnost na ně nepůsobí,
od rána se spolu škorpí,
vztekají se a hluk tropí.
Hračky svoje rády ničí,
povahy jsou po čertících,
na chvíli se nezastaví,
mámu s tátou brzy znaví.
A když zrovna neřádí,
každý je rád pohladí,
očičkama na svět jiskří,
moji malý, živý skřítci.
Přečteno 452x
Tipy 23
Poslední tipující: BARBYE, Špáďa, Štěpina G, Alien.v.v.s., BArBArKO, Čoki, carodejka, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)