Zelený žabáček
Anotace: francouzi a jiná havěť
Zelený žabáček
vesele si pobrukuje,
plave si ve vodě
a chvilkami z ní vykukuje.
To však ještě neví,
že nad hladinou u rybníka
sedí jakýs člověk
a něco mu francouzsky říká
Dnes ho nechá plavat,
však jednou přijde den,
kdy neunikne
a bude upečen.
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, ilona, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)