Kráva & včela
Včelka s krávou na políčku
hrají šach o borovičku,
včela souboj vyhrála,
borovičku vysála.
„Blbče!“ říká kráva včele,
„vždyť ti bude špatně, hele.“
Včela zjevně málo pije,
páč na záda krávě blije.
Přečteno 489x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Radek.oslov.Šafárik, Miroslav Možný, čipetka
Komentáře (0)