U baru
Anotace: 27.5.2010 ... slova: mandle - zrcadlo - vysmrkat se - tee-pee - kudlanka ...
U baru chroupám slaný mandle
Holky jsou jako cukrkandle
Vzrušením vlhne mi chřípí
Pod pasem zvedá se tee-pee
Zvláště když zjišťuji že Blanka
Vine se ke mně jak kudlanka
Třeba se bude chtít množit
Doufám že nebudu požit
Letmo se zahlédnu v zrcadle
Vypadám z toho dost povadle
Cítím jak potím se strachy
Už vím - chce po mně jen prachy!
Ze srdce kámen veliký mi spad
Sbohem já jdu se vysmrkat
Přečteno 638x
Tipy 27
Poslední tipující: Divoženka1, loveSKA, Bíša, Kapka, Špáďa, labuť, CULIKATÁ, Tacca, Psavec, Kars, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)