Mare Nectaris..
Co v Mare Nectaris mohl bych hledat
- nektaru moře?
na suché dno můžu spíše usedat
pískový bouře
rozfoukat z plných plic do toho klidu
lunního snění
snad taky u toho na něco přijdu
všechno se mění (Panta Rhei)
platí to na Zemi, nikoliv tady
s výjimkou deště
kamenů různého kalibru spady
sondy SMART ještě
se sondou LCROSS to zkoušeli en gros
byla show on-line
prý vodu našli, já mám z toho chaos
nektarem zdolán
jenž cestou sem směr můj s PET láhví chytře
k Olympu nabral
noc v Mare Nectaris všem snům zrak vytře
- se má, asakra!
Přečteno 340x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Elisha, labuť, Mbonita, Ovádko, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)