Motali se motýli
Anotace: prý se hnedka časně z rána z květů letních opili
Na paloučku za rozbřesku
motali se motýli,
prý se hnedka časně z rána
z květů letních opili.
Trmácí se levá, pravá,
když je křídla zradila,
bojí se, že příjde stará,
ta by je hned zmlátila.
Zítra letí oba znovu
zkoušet nektar medový,
neb bojí se že brzy příjde
studený mráz lednový.
Přečteno 703x
Tipy 22
Poslední tipující: Alien.v.v.s., snupicek, carodejka, Zefi, NikitaNikaT., Bíša, hašlerka, Psavec, Any 4, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)