Super tip za super tip...hned běžím domů na pavlač čipovat...než mi můj drahý odejde do hostince čepovat...
25.11.2010 15:33:00 | la loba
Chce se mi úplně vážně říci
že někdy ženu trápí žárlivost
i když nehezká to vlastnost
čipovat muže by měla být povinnost.
aspoň by jste byli hezcí,jak očipované kraječky.Jsem pro!
25.11.2010 12:45:00 | střelkyně1
Proradné jsou ale ženy
na pavlači rozloženy
/ čip však stvořil muž! /
Asi chtěl být trochu hlídán
Čech, Rus, Neměc, možná i Dán
/ vědo ženě služ /
je to narychlo, tak odpusť nedokonalost :-p
24.11.2010 02:48:00 | šuměnka