Citlivá pleť
Anotace: a řešení problému
Mám citlivou pleť,
tak jako sedm z deseti mužů.
Napadlo mne právě teď,
že už se na to vysrat můžu.
I když v něm zůstanou zbytky soust
a mladičký vzhled se ztrácí,
nechám si narůst plnovous
a ušetřím si práci.
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Oliwie
Komentáře (0)