Sněžení a obleva
Anotace: Narychlo bez jakékoliv umělecké hodnoty (tzv. škvár) :-)
Stále ještě líbí se mi,
když se snáší vločky k zemi.
Je to kurňa také milé,
když je všecko kolem bílé.
Pak obleva a děti plačky,
sledují ty šedé sračky.
Sáňky drhnou, sněhuláci tají,
silničáři volno mají.
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, Jean89, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)