"U dvou slunečnic"
už jen ten název mile čte se
tam dojít chtěla bych, po toulání se lesem
a mezi poli najít malou roubenici
k ní dveře dokořán. Už nechci snad nic víc
než aby poutník počkal si tu na Vichřici...
09.02.2011 12:20:00 | šuměnka