Hvězdná..
Chtěl bych se ohlédnout v čase
dozadu
přesvědčit se, zda-li to dá se
proč já jdu
první, když hledím spíše vzhůru
ke hvězdám
Hvězdné brány architekturu
slézt nevzdám
stín touží otvorem projít se
tam a zpět
já lezu přes jako opice
čas krapet
diví se, z ciferníků hodin
smíchy spad
(za zdí se směje jak uhozen
psychopat)
Přečteno 406x
Tipy 22
Poslední tipující: Doradan, NikitaNikaT., Danga, PIPSQUEAK, Jiná, carodejka, Gabrielle, Kars, labuť, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)