hned jak potkáš tuhle dámu
vylákej ji do altánu
vysypeš pár palindromů
škubni kytku na záhonu
úsměv špitni,všechno klape,
tak se seber, říkám chlape...!
:o)
Jiří
23.02.2011 21:07:00 | j.c.
dámě dána
otevřená brána
slov
most přešla
a vešla do vrátek
slovních hrátek
čtvrtek
pátek
svátek
jeden pestrej šátek..
na krku poezie
co pořád žije...
23.02.2011 20:13:00 | Mbonita
Jeden chlápek z Prahy
políbil mi prahy
byl jak vánek vlahý
však s dostatkem vláhy
skvostný byl, když nahý
pln byl vášně snahy...:)
23.02.2011 13:32:00 | šuměnka
Lepší když se zabouchla,
než kdyby ti zabouchla
dveře přímo před nosem.
To by tě pak Chrudimáci
vezli jako saniťáci
z natlučeným kokosem.
23.02.2011 01:50:00 | divoska_jaja