Anotace: Drobná slovní hříčka
Hanele, jako jednorožec jsem vyšel v jednom osobnostním testu (dle preference živlů) s mýtickým pojmenováním typů. Tedy i když vlastně skoro na pomezí s ptákem ohnivákem. :o)
01.03.2011 18:38:00 | Juan Francesco de Faro