:-) vesele o úklidu.
Protiklad k těm ztrápeným slepicím v televizi...
08.03.2011 19:48:00 | hatlapatla
Na rybníce dávno ledy pukly, 'du,
chytnu hlavu a chopím se úklidu,
z mozku trosku, z duše splíny vymetu,
do čela si vlepím jarní vinětu:
Následujte kamarádi vy mě tu!
07.03.2011 17:52:00 | Špáďa
posílám všem dík za návštěvu a bezva komentáře
jojo s uklízením se to nemá přehánět:-)))
07.03.2011 17:42:00 | Javavia
Já bych taky do chartče četu třebovala
aby mi tam vysmějčila hafo pavučin
aby vůně vlétla dovnitř i květiny jara
aby slunce svoji silou vyhodilo stín...
07.03.2011 14:37:00 | šuměnka