IQ..
Inteligence je pomyslná
IQ test k ničemu tudíž není
má-li být Zem koule důmyslná
stane se nám klecí ke zbláznění
nezpochybnitelně vymakané
mozky s nápadů explozemi
všichni do jednoho nečekaně
indigem obarví tuhle Zemi
modrou již dříve, jak odjakživa
teď pixelů s modří stále více
přibývá.. jednou Zem byla divá
zůstat svá - není bez ambice(?)
Přečteno 376x
Tipy 10
Poslední tipující: Azure angel, PIPSQUEAK, šuměnka, Juan Francesco de Faro, Mbonita, labuť, Jiná, Helena Lovecká
Komentáře (3)
Komentujících (3)