Ta..
Ta nejsvůdnější entita vesmíru
je lidský omyl
virtuální chytrost, svou černou díru
si uvědomil
přespříliš pozdě, jak nadšením šílí
z antagonizmů
ok membran neuronů synapsi sdílí
trs lží, přes prizmu
přeletěl rychlostí světla a zrudl
než zčernal málem
před černou dírou ´jen pro VIP´ ucukl
- velké lži v malém?
Přečteno 379x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Helena Lovecká, Mbonita, CULIKATÁ, Jiná, NikitaNikaT., labuť, Bona, Gabrielle, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)