Ptákovina
Anotace: chtěl jsem napsat úvahu , ale ty píši jen když jsem v depresi , nebo naštvaný tak jsem zplodil tohle monstrum :-D
Jednou takhle v lese
Cosi se tam nese
Nese se to jak laňka
Vypadá to na daňka
Daněk ten to nebude
Dyť jede domů na pole
Z pole volá Obama
Zastřelil sem Ládina
Ládin se zkácí jako smrček
A Obama k němu natáhne svůj kroček
Obama Ládina skalpuje
A hbitě Ládina obuje
Přes palubu ho do vody žene
A doufá že před soud ho nikdo nepožene
Ládin už je na kousky
A nakrmil i papoušky
Obama je vítězem
A dál se sere do života všem
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (8)
Komentujících (3)