Tak jsem v noci zabrouzala až k tobě a dobře jsem se pobavila, prima Vláďo.
17.05.2011 00:44:00 | carodejka
Máš hravou fantazii..a hraní je součást Tvého bytí. Kéž nezmůže ho nic. Ani krupobytí.
Ale k větrníkům, měla jsem a mám v jejich blízkosti podobné pocity jako Šumi. Vysoké štíhlé elegantní. Tají se mi dech a fascinuje mne jejich neslyšný pohyb...
16.05.2011 20:28:00 | Mirka Hedbávná
zvláštní, že Tobě to připomíná kytky?
jak je ten pohled lidí rozličný...
já poprvé, když jsem jich v něměcku uviděla celé oseté pole, tak mi připomínaly mimozemšťany a jejich klidnou mírovou misi, připadalo mi to velmi vznešené, uklidňující, až neskutečné - Robin je té přestavě smál a od té doby si mě vždycky dobírá, když pod nimi spí s kamionem...
prostě nikdy na ten první uchvacující pohled nezapomenu...:) tak dík za připomínku...
16.05.2011 07:15:00 | šuměnka
Teda to je akční. :-DD
Ale krásný, spravil jsi mi náladu, takhle na noc. :-)
16.05.2011 03:53:00 | divoska_jaja