Anotace: Francie bude kvůli suchu odstavovat jaderné elektrárny (http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=702497)
Až zase budeš Vichřice,
budou tě Němci chtít velice,
zapřahnout do svých mlýnů
bez čmoudů, emisí, dýmů...
(Snad né jen k ničemu zlýmu!)
01.07.2011 04:16:00 | Špáďa
No uvidíme...třeba naši politici vymyslí že si máme svítit očima já už bych se fakt nedivila ničemu...
12.06.2011 21:53:00 | la loba
hotovej K.H.Borovský...vsazený do 20 století.Tak jsem se pobavila,až mi bylo ze smíchu k pláči...z té pravdy!:)))
12.06.2011 19:44:00 | střelkyně1