Zvířata v hospodě
Anotace: Zvíře v každé sloce svou roli hraje :D Fanda seděl s kamarády v hospodě a přišla za ním ta jeho..
ON:
Už je tady dročka??
Ne, to je má kočka!
Pojď ke mně brouku
ať zblízka na tě kouknu!
Nožky máš tenké gazelí
Plácnu tě po prdeli
Pojď se tulit, jak tuleni
než budem oba zhuleni
ONA:
Já jsem tvoje srnka
co na nervy ti brnká!
Tvá domácí slepice
co štve tě pořád velice
Řveš tu jako pavián
Opilý a hrubián
Jak cvičená opice
čučíš na dno sklenice
Ty si Fando zase
ožralej jak prase
A já hloupá kráva
co teď tady stává
Vyletím potom jako puma
až vyřčena bude k placení suma
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: Houda, Fanosh, la loba, Mario de Janiero, hatlapatla
Komentáře (3)
Komentujících (3)