Anotace: Klasický příběh ve kterém jde furt o to samé. Sourozenci se mají obvykle rádi, což ovšem ve většině případů skončí ve chvíli, kdy příjde na řadu dělení majetku. To pak bratr nezná bratra a sestra sestru shodí ze schodů, ať tolik neječí ...
:))) Vtipně a výstižně pojaté, ač pravda je to celkem smutná ;) Pobavila! ;)
20.07.2011 08:30:00 | La Ragazza con Bandiere Ceche