Anotace: Tak doufám, že jsem vás teď úplně otrávila... :D Inspirace názvu: Deathstars Na motivy: Olympic - Dynamit.
Kyanid kyanid uděláš bum,
kyanid, daniels, abshint a rum.
kyanid, kyanid chtěla bych mít,
kyanid přihodit a byl by klid.
Kyanid, kyanid nechutná zle,
kyanid a najít kam všude se cpe.
Kyanid, podpálit tvůj dům i sen,
kyanid dobře zní, otravný to den...