Curaccao z Počátek
Anotace: Kouzelná lahvička Mr.Gabkina mi prostě nedala..či spíš dala trošku inspirace.. Nečekejte kvalitní dílko :)
.
Byl jednou jeden
Mr. Gabkin
co nosil s sebou
curaccao a gin.
Jako kdyby říkal:
„Netvařte se unyle,
pojďte blíž
a přilepte se k butyle..“
Tyrkys ústy protekl
s radostí
Do útrob našich nakoukl
v rychlosti
Rozšířil nejednu zorničku
procházkou houfem
k lesnímu potůčku.
Lehce
projel hrdlem.
Spěšně k „petce“!
Zapít čistým vřídlem..
Cestičkou kol rybníků
Nejen sluncem provoněna
srdce básníků..
.
Přečteno 466x
Tipy 36
Poslední tipující: hatlapatla, Špáďa, Emmelia, mírně kousavý králík, labuť, strašidýlko-střapatý, hašlerka, poustevník Jirka, Paulín, Donne, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)