Ježčí
Trpělivost moje zlatá!
Kam jen šlápnu
všude hroty.
Křičí táta na
ježčata
Ty bodliny, čert je vem!
Hned si zítra
koupím boty
Copak jsem snad
fakírem?
Anebo vás, má robátka,
vyženu ven
do tý sloty,
a rozprodám na
párátka!
(Nejvyšší čas do roboty...)
Komentáře (5)
Komentujících (5)