Prášivý Baron
Anotace: Takových lidí potkáte spoustu...někdo jim též říká krmiči:-)
Povídám vám upřímně,
mám krokodýla ve vaně
a v pokoji pod postelí
soba, co tam spásá jmelí,
v zahraničí velký hrad,
jednou vás tam vezmu, snad.
A zeptejte se Lumíra,
že měl jsem doma upíra,
za to, že jsem ještě tu,
vděčím stroužku česneku.
Avšak, já se ještě nepředstavil,
pardón,
mé jméno jest, přátelé, Prášivý Baron
Přečteno 528x
Tipy 2
Poslední tipující: fr33zon3
Komentáře (5)
Komentujících (5)