Anotace: jen tak pro zasmání - neberte to osobně... (a tohle samozřejmě vůbec není o mně - ja píši básně krví na utržené viněty vín, obnažená ňadra žen a zamlžená okna zpožděných vlaků jen ;)
:))) Jo, to se povedlo! :)) Líbí se mi, když někdo umí psát vtipně a přitom se tomu dá pořád říkat poezie. Myslím, že to je strašně těžký, bez všech těch klišé, sladkobolnejch nesmyslů... Já to neumím ;)))
25.02.2012 15:33:08 | La Ragazza con Bandiere Ceche
...no to je fakt dobrý... bavila jsem se... :) mohl byste mi prosím vysvětlit, co je to ten TIP a SUPERTIP? K čemu to je dobré? díky, dvě mouchy jednou ranou...
23.02.2012 18:38:56 | Radhuza
...mě by zajímalo, jestli se ta báseň vešla jen na jedno ňadro...
22.02.2012 14:07:23 | Aťan