na trávě
bosými chodidly v trávě
stébla ohýbám hravě
zašlápnu broučka, přetrhnu žížalu
smrt je děvka – zabíjí pomalu
na silnici
ulicí kráčím ode zdi ke zdi
nejde to jinak než pomalu
kdosi mě varuje: „Brzdi!“
- nohu si lámu v kanálu -
na vodě
snažím se chodit po vodě
hraju si na boha, vodoměrku
vedle mě topí Péťa Věrku
léto jak má být – v pohodě
pohodově vodoměrkové léto s utopenci:-))
27.03.2012 10:50:20 | kočkopes