Mág sype mák
Mág sype mák do konvice
nejvíce mu chutná s cukrem
cukne když mu odpovíš
s nadhledem.
Pojedem k němu domů
k řadě lampionů
lamp a neonů.
Je onomu muži podoben
po dobu předešlou
pře odešla loukou hravou.
Souhra vůlí vůkol.
Vůl dostane úkol.
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: Aťan
Komentáře (2)
Komentujících (2)