Sním ...
Anotace: s ním? .. o lásce, představách a touhách vážně nevážně ...
Sním si svůj sen .. s ním
jak jdeme spolu po parku
a obligátně
potom v noci
v její a jeho moci
pozorujem polárku
Sním si svůj sen .. s ním
nic jiného než jeho nevidím
a sebe
a to modré, krásné, blankytné nebe
v nás
plné krás
ách,
vidíš ten krásný nach?
Sním si svůj sen .. s ním ..
.
.
.
.
.
v tom probudí se .. ledabyle .. můj vnitřní kněz
"Tak už ho, prosím tě,
konečně sněz!"
.
.
.
Přečteno 555x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, střelkyně1, poeta, enigman, Poeticka
Komentáře (1)
Komentujících (1)