Velká vlaková loupež
Anotace: Báseň o antihrdinovi.
jede chlápek vlakem
v kupé s černým sakem
v kapse saka prachy
a on trne strachy
aby nikdo nepoznal,
že vlasně to sako vzal
pánovi, co vedle spal
snad bude spát do Úval
Tam pak zloděj vystoupí
a bude si pískat
že ten, který stále spí
nemůže ho zliskat
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Skrat, tato22
Komentáře (0)