Požadavek na Amora
Lidé si na Zemi radostně souloží,
asi jim nevadí, že se svět přemnoží.
Amore, Amore, schovej své šípy,
ať muži raději drží se pípy.
Ženy a děvčata pak vynechej zcela,
můžeš se vymluvit, že chybí ti střela.
Zachráníš planetu, za to ber díky,
jenom už prosím tě, zaraz ty cviky.
Přečteno 453x
Tipy 8
Poslední tipující: snupicek, Rootness, Holis, Jeněcovevzduchukrásného, PIPSQUEAK, střelkyně1
Komentáře (3)
Komentujících (3)