ČEZu
Anotace: dnes jsem si při zapínání compu něco uvědomil..
ze země vyvěrá
hřeje svítí
člověk se náhle dobře cítí
stačí jen stisknou otočit
a pak jen do snů naskočit
na okraj vesmíru
k Sousedovic hrušce
a schovat sílu v malé tužce
na velikosti stojí
svět co známe
a stále platí
že se světlo láme
nastavme zrcadla
nastavme panely
otočme kohouty
ať nejsme v jeteli
protože jednou až
zničíme planetu
budeme přátelé
budeme bez netu
kam bychom dávali
své fotky bez šatů
vkládaných upřímně
za drobnou úplatu
kam bychom dávali
veršovná vyznání
přijmali rekce
i drsná zklamání
kdyby tak v zásuvkách
netekl proud
mohl by člověk svůj
osud snad zout
a bosky pobíhat
ve tmě se bát
či s mrtvým mobilem
žabičky hrát
ty co jsme jako malí
do vody házívali
možná si vzpomeneš ty mé zlato
ony se házejí na placato
Přečteno 402x
Tipy 8
Poslední tipující: vandule, ZILA78, Radhuza, tato22, střelkyně1
Komentáře (7)
Komentujících (2)