Všechno
Všechno a nic je základní paradox
budeš ´jak´ někdo, nikoli někdo
máš dobrý nápad, iluzi ne-li hoax
vypustit slůvko ´jak´ dovede kdekdo
budeš ´jak nikdo´ - být není tak snadné
nejsi-li kdo jsi, jseš opravdu áčko
alfa samci zblednou závistí, žádné
béčko to nespraví, háčko či káčko
všechno je nejvíc, na to není návod
v knížkách o úspěších, jak vejce vejci
podobných, kdo je čte jako o závod
zrudne mu kontrolka, kecy jsou kecy..
Komentáře (0)