Popelnice

Popelnice

Anotace: **

To byla jedna popelnice,
za mým autem schovaná.
V noci dala jí tam nešťastnice,
Byla asi nadraná.

Já ráno vstanu,
Popojedu.
Slyším ránu,
neodjedu.

Nárazník jsem si vám zlomil,
Když jsem popelnici skolil.
Na zastávku běžím klusem,
jedu raním autobusem.

Jaké plyne pučení?
Za auto dávat popelnici,
věru dobré není.


(Autobus byl ekologický,
má to něco do sebe.)
Autor snupicek, 29.09.2012
Přečteno 661x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Psavec, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel