O lupen se šneci prali
domečky si rozsekali.
Kdyby se byli rozdělili
domečky by ušetřili.
zakopavam o rytmus... kdyby si list rozdelili, domecky by usetrili... napr. ... jinak fajn, treba pro vnoucatka :-)
04.10.2012 22:47:36 | janewe
Máš pravdu, chachááááá, to mě před třiceti roky nenapadlo, že vlastně píši s takovým předstihem pro vnoučata. A ke všemu je zatím ještě nemám.
04.10.2012 22:58:28 | Jan Urban