Anotace: ženy a pivo,to je prostě souznící kombinace :)
opečená do zlatova
když to pálí rychle schovat
zabalit a honem chladit
nebude Ti doufám vadit
že se snažím jenom jako
nedíváš se ? ..beru sako
a pospíchám do hospůdky
dvě tři zlomím
pak jsem prudký
kdo se snaží .. moudra trousí
v afektu ho hnedle rdousím
hned se na mě chlapi věší
a tak volím .. únik pěší
kolem splavu
chladím hlavu
a ty stále u bazénu
posilněn
tak nemám trému
hned tě svalím směrem k vodě
povyprávím o hospodě
jak je milá jak je hebká
krásné vůně
od prostředka rozbalím tě
a pak holka
asi sním tě
od slunce jsi oboustranně
Tvoje bůčky
koukám na ně
jak se lesknou vábí cudně
neber si to protichůdně
holt v tom holka dneska pluju
celou si Tě přaválcuju
za tepla ať tvary drží
průzkum náhlý
tou Tvou strží
parááááda! :-)
no, myslím že se poeta bude zase muset vyplakat Kett na rameni...
07.10.2012 15:25:39 | Aťan
Jestli je větší než on,tak mu to nezávidím :))
07.10.2012 15:30:28 | zamotán v nedospělosti
http://www.liter.cz/autor-info-6519
nějak to snad zvládnou :)
07.10.2012 15:33:43 | Aťan
A heleďmese.Musel jsem se pokřižovat.No a že je pan Poeta tu,raději mizím.
07.10.2012 15:36:51 | zamotán v nedospělosti