rezavé součástky mého těla
ozubí skřípe zcela
prokluzuje
a uvolněné plechy v srdci
naráží..
chtělo to promazat dřív
z kraje sezóny
než našla voda cestu spárou
a s párou která ven se drala
těsnění si vzala
teďka mi fouká do rozvodů
řemeny pláčou nasucho
a pro ucho ta píseň krutá
kola zutá
že prý mě ze soucitu
u krajnice stranou
a hlavně z očí sběračům
mých drahých kovů
spolu za studena
i se slzami
na sklech
stěračům
nechá
s tím názvem ses inspiroval u hudby, nebo u konkrétní písničky? :o)
rezavé součástky mého těla se mi líbí.
09.10.2012 22:40:45 | CCGREE
tyjo ani jedno.myslím že Lenka to popsala celkem trefně..
09.10.2012 22:43:51 | poeta
promiň, poeto, jsem pouhý stroj.
09.10.2012 22:50:52 | CCGREE
Jakoby svěží a pohotové komentáře psal jiný člověk, než některé tvé básně. Tahle se tváří mechanicky vtipně, ale je pravdivě, lidsky smutná. Svlečený, porouchaný, lidský strojek, odložený u krajnice.....několik jich znám.
09.10.2012 09:05:31 | Lenka Krásnodvorská