Ohlas na situaci
Anotace: když se prostě všechno se...
Na krásno si už dávno nezvykám,
vždy jde akorát o to kopnout do tebe,
a nakonec odhodit bůhvíkam,
život je prostě fajn, malé růžové nebe.
Které Ti do života postaví takové skoky,
co tě nezabije to Tě posílí,
jestli je tohle pravda, tak mám kroky,
jak mnohoruká bohyně Kálí.
Přečteno 571x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
Komentáře (1)
Komentujících (1)