Klonování
Anotace: Nežádoucí úspěch
Genetičtí inženýři,
k vyšším cílům stále míří,
úspěch mají veliký,
klonují politiky.
O ty klony zájem není,
v národu je velké vření,
nechceme ty pokrytce,
přidávají po výtce.
Inženýři hlavu věsí,
proč se lidé tolik děsí,
o žebrácké půjdou holi,
za ty klonované voly.
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman
Komentáře (0)