dostala jsem
darem asi
..díky tatíku
pěkné schéma
jistý návod (jak být v balíku)
vím kde brát a kam si pro ně
dojít v pravý čas
ať se sypou v skromných porcích
hlavně často (zas)
nikdy víc než limit denní
velký bratr ostří zrak
tu za nehet
jindy více
hlavně mocné (neobrat)
taky cinkot drahých lahví
lahodí mi k poslechu
když mé nejhůř směle vkročí
mizím s nimi na střechu
(a tam s vínem za komínem
páchám neplechu)
dopřeju si vůni moře
v objetí čtyř hvězdiček
díky pozdním
z barů kroků
ztrácím kouzlo (rozcviček)
limity jsou nastaveny
kam až zajít
nač se ptát
jak uvidím uniformy
je čas zmizet
nebo stát ??
čekat co když se mě leknou
nebo o svůj podíl...
řeknou
Ty i o těch nešvarech dokážeš psát s noblesou .. Se směju :)))
02.12.2012 23:16:03 | zamotán v nedospělosti
...no, a teď už můžu jít v klidu spát, mám hodnou virtuální dcérečku :D
02.12.2012 22:43:30 | Aťan
Až se ve čtyři vratím, budu jak myška :-D
02.12.2012 22:45:36 | poetka
chrrrrrr... pšššš... chrrrr... pšššš... mlask.... chrrrr...
02.12.2012 22:46:28 | Aťan