mé nové prkno křivky ladné
a počasí
né tak chladné (to jen ty tak často býváš)
k mým vzácným potřebám
povrch hladký prsty vítá
na dotek teplý nepustí
ze svého sevření motiv podmanivý
(je to ten dar navždy vzácný)
o kterém ženy
často sní
opřená stojím hledím ven
závějím vítr uměleckých dodá
pár křivek
rysů co mě lákaj
jen do nich veplout
vše se poddá
jet lehce
horkou stopu v zádech
ze strany na stranu
obdiv zvát
a čáru rovnou všem zvědavým očím
dopřát a stále
při tom hřát
zdolat
a ještě sílu mít
nebát se záhybů pestrých koutů
s mou novou žehličkou
o horách snít
s vědomím že haldy
prádla jsou tu
:))) kdybys nebyla křehká žínka, řekl bych ti že si vůl :)))
28.12.2012 00:12:51 | Joe Vai
To už mi dlouho nikdo neřekl :0)
28.12.2012 08:24:56 | poetka
Joe ti chlapsky polichotil, koukám :-)))
Nejdřív jsem měl strach o tvůj život, na svazích je to samej smrťák, ..ale spáleniny žehličkou se dají přežít (někdy).
(včera jsem se málem oběsil na gumě - nějaký šikula tatínek měl bílou gumou k sobě na pět metrů přivázaného synka)
30.12.2012 20:07:22 | Aťan