S humorem? To nejde, ale s malinkým úsměvem zvícím úsměvu ML (Mony Lizy) to jde samo, je to líbezné, přelíbezné, jakkoli název poněkud praštěný, ale o to je to celé lepší :-)
16.05.2014 07:20:55 | Pamína
Někdy bývám poněkud praštený a pak to takhle dopadá ;-)
Díky za návštěvy...
16.05.2014 07:59:00 | poeta
až zemřeš, a pak nám oznámíš že už se ti nechce vstávat, tak si nemysli že tě budeme poponášet, hernajs..
19.02.2013 18:48:19 | Aťan
No ne. Já až zemřu, tak vstanu, najdu to správné místo a tam si ulehnu a už nikoho nebudu ale vůbec votravovat :)) přísahám!!!
19.02.2013 18:50:46 | poeta