Anotace: ten z druhý strany taky :)
Choroba dostala mě do rohu
Ředím tu bolest horkým čajem
I když se cítím jak jehla ve stohu
Planá naděje teď ve mně zraje
Koupím si citrusy na farmářském trhu
A pak pomodlím se “ať šťávy nenutí mě k vrhu“
zas horký čaj a spálenina jazykA
tak smutně vyhlížím první jarní deN
překvapen že obloha se směje–zadupala smoG
tak možná grog ať škádlí hrdlo mi
spálený pro rady babek kořenářek jeN
být vyléčen, radostí trhám sněženky..ať pojde zimA