Rumcajs a nová doba
Anotace: Chce to rekvalifikaci.
Lesem smutně Rumcajs bloumá,
vyčítá si, že je ňouma,
zaváhal vám hnedka z kraje,
v parlamentu pšenka zraje.
Tam se loupí, také pije,
náramně se pánům žije,
jeho čeká perzekuce,
Řáholec, toť restituce.
Loupežníka smutný konec,
z Rumcajse je bezdomovec,
Manka běhá tam a zpátky,
snaží se vyřídit dávky.
Jako švec se neuživí,
byť pracoval jako divý,
nechce dál svůj život mařit,
začne proto tunelařit.
Přečteno 677x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, BARBYE, Lioness, Martinecka23, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Miriska, Joe Vai, Bakchus
Komentáře (2)
Komentujících (2)