Prvomájová
Anotace: První Máj s nadsázkou.
Sedím pod stromem v tom květnovým dusnu,
na nebi mraky, i přesto dnes uschnu.
Ty zíráš z okna, pusu jen vzdušnou mi pošleš,
je zbytečný ptát se, proč furt na mě kašleš.
Oteklé máš oči a slzy bez breku,
romantika padla, všechno je k vzteku.
Dnes Prvního máje dost těžko mi je.
Ta tvoje pylová alergie!
Přečteno 609x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Loveless, Secretive
Komentáře (1)
Komentujících (1)