Anotace: -
Studentská
Co znamená studovati výšku?
Koupit někde pěknou knížku
a mít od židle
na prdeli mřížku.
Co vlastně ta výška znamená?
Celý půlrok dělat ramena,
v květnu pak od modliteb
mít bolavá kolena.
Na kofeinu závislí
jinak nám to nemyslí.
Ráno pijem k snídani
mlíko klidně nakyslý.
Navzdory reklamě plné hlášek,
ibalgin, ač mocný prášek,
nevyléčí otlačená
čela ze přednášek.
Na kolejích nebezpečné
u tramvají na konečné
hledat přímky
s nimi tečné.
Platíš pivo nebo koňak
pro dívek hezkých letmý omak.
Nebo možná trochu více?
Újmu čekej tak či onak.
Pobavila :D
06.06.2013 23:48:57 | Sýkorka07
To jsem rád :) Já už se teď moc nesměju.. Měl bych se učit :D
07.06.2013 12:19:08 | kolemjdouci
No... tak kde to vázne? :D
07.06.2013 12:27:39 | Sýkorka07
Tahle otázka víceméně vystihuje můj život.. :D Třeba jednou najdu poetičtější odpověď než tu, že jsem prostě línej :)
07.06.2013 12:33:14 | kolemjdouci