Já a Brad Pitt
Anotace: Takhle to prostě je
At je teplo nebo zima,s Bradem Pittem je to príma.Na Sibiři, na rovníku, v limuzíně, na koníku.S plným kontem ve Švýcarech,nepřemýšlým o nezdarech.Chceš-li do žil vlíti mízu, zaskoč za mnou na Ibizu...
Přečteno 450x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)