Ve spěchu v továrně
Na stojáka
Na suchý rohlík zas mě láká
Tam vzadu u skladu
Kde bliká zářivka
Na lůžko z papíru
pozval mě citlivka
A že je hrr nadšením srší
Vytáhl
Rozdal
Partičku prší;-)
Napsat báseň pro děti a básničku humornou považuji za nejtěžší věc, hodnou skutečného básníka. Tvoje básnička se nemusí za nic stydět.
21.11.2013 22:28:45 | Jana M.
Dokonce si pamatuju proč jsem jí psal a byla u toho velká legrace;-)
Díky za brouzdání historií;-)
21.11.2013 22:34:36 | poeta