Červená Lhota
Anotace: Vzpomínka na léto . .
Naše dnešní výprava,
zavedla nás do Lhoty.
Vedro jako u moře a
já mám dlouhé kalhoty.
Filípek se nevzrušuje
v kočárku si chrní,
něco se mu asi zdá,
jako kočka vrní.
Celé to tu působí
romantický dojem,
pomalu zavírám oči
o čase ztrácím pojem.
Probudí mě po chvíli
na rameno klepání,
manželka prý našla nás
podle mého chrápání.
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)