Žaludeční potíže
Hnědé trenky,
hnědé gatě,
na všem čárky,
no proklatě!
Hnědé už i prestiže,
mám žaludeční potíže.
K míse mé já tíhnu,
na WC teď jihnu.
Až však záchod ucpe se,
budu lítat po lese.
Křížem krážem širý les,
mého hovna se teď děs!
Komentáře (0)